Működésünk

Működésünk

       Hétfőnként 16 órától 21 óráig tartjuk rendszeresen stúdiós foglalkozásainkat. Ezen kívül még, ha a szükség úgy kívánja meg, összejövünk a hét más napjain is.

Az alkalmak és próbák a saját kis Kamara Színházunkban vannak, mely 2007 április 14-én készült el. Csodálatos azt látni, hogy egy olajos, koszos autószerelő-műhelyből milyen gyönyörű kis színház tudott kialakulni színpaddal, lámpákkal, és mindenféle technikai felszerelésekkel, amire egy színháznak szüksége lehet. Ebben a helyiségben időnként vannak előadások is.  

De sok meghívást kapunk, mind a fővárosba, mind vidékre, és időnként a határon túlra is. Örülünk minden felkérésnek, és ha tehetjük, elmegyünk.

Ezen kívül időnként színházi estet tartunk a Rézkígyó Kávéházban, este hét órai kezdettel. A cím: Budapest, VI. kerület, Paulay Ede utca 15. (A Deák Ferenc tértől öt percre. Bejárat a Paulay Ede utca és a Káldy Gyula utca sarkán.) Az előadások időpontjáról az "Aktuális" rovatban olvashatnak.

Írjon levelet! A Kezdet Gondolatok Munkáink Terveink Működésünk Eredményeink Aktuális Elérhetőségeink Galéria English Magyar